Diana inactiv Ghid de interviu elevi


Chestionarul de față investighează percepția elevilor privind disciplina de ănvățământ "chime". Completarea chestionarului confirmă acordul participării la cercetare. Prezentul studiu respectă Declarația de la Helsinki privind drepturile subiecților umani participanți în cercetare. Datele cu caracter personal vor rămâne confidențiale și vor fi folosite doar în scop științific, conform prevederilor Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Răspunsurile voastre sunt confidențiale și anonime și vor fi utilizate numai pentru prelucrările statistice aferente raportului care formalizează studiul de referință.

În acest context, vă rog să răspundeți la întrebările de mai jos. Timpul de completare estimat este de 15 minute. Evident, dacă pe parcursul completării chestionarului decideți să vă retrageți, o puteți face oricând.

 

Vă mulțumim!

Sunt 19 intrebari in acest chestionar.

DESPRE CHIMIE...

Care este materia ta preferată?

De ce o consideri materia ta preferată? argumentează, pe scurt!

Ai mai făcut experimente până acum? 

a) Da
b) Nu

Ai mai auzit de „chimie”?

a) Da
b) Nu

Indiferent dacă ai auzit sau nu, ce crezi că înseamnă? Descrie, pe scurt, cuvântul!

AȘTEPTĂRI...

Cum te aștepți să fie atelierul de azi? Descrie cum ai vrea să fie acest atelier, cum să se desfășoare, ce să faci în cadrul acestuia/ în ora de lucru dedicată:

Cum ai descrie atelierul de azi într-un cuvânt?

Astăzi am învățat...

Cel mai tare m-a surprins....

DORINȚE...

Aș vrea să aflu mai multe despre...

Vrei să mai participi la astfel de activități pe viitor?

a) Da
b) Nu

OPINII FINALE

În opinia ta, ce caracteristici are o activitate nonformală de succes?

 

Notați o singură caracteristică într-una din casetele alocate. Dacă doriți să desemnați mai mult de 3 caracteristici, utilizați ca separator semnul ; (punct și virgulă);

Dacă / acolo unde nu aveți o opinie în acest sens - lăsați necompletat!

Propuneri, sugestii și recomandări privind educația nonformală a elevilor în procesul de predare-învățare-evaluare a chimiei:

DATE SOCIO-DEMOGRAFICE

Gen:
a) masculin
b) feminin

Vârsta (în ani împliniți):

Ciclul de învățământ:
a) gimnazial (clasele V-VIII)
b) liceal (clasele IX-XII)

În ce clasă ești?

Numele și prenumele:

Instrucțiuni finale privind completarea și transmiterea Chestionarului

Înainte de a da click pe butonul TRIMITE, aveți posibilitatea de a vizualiza Chestionarul online și de a modifica opțiunile de răspuns (nu dați BACK, ci rulați pagina). După ce ați apăsat pe TRIMITE, nu mai aveți posibilitatea de revenire asupra datelor completate online.

În cazul în care nu ați completat toate câmpurile (la întrebările setate ca fiind obligatorii, marcate cu *) - Nu veți putea TRIMITE chestionarul! Prin setări specifice, veți fi direcționat către întrebarea/ întrebările pentru care nu a fost furnizat răspunsul complet. În schimb, completarea conformă asigură transmiterea Formularului: după ce ați dat click pe butonul TRIMITE, va fi afișat următorul mesaj de confirmare:

Vă mulțumesc!

Datele au fost înregistrate cu succes, chestionarul dvs. fiind completat integral.